SOM WILD

Sirem Wild és una marca de samarretes ecològiques amb dissenys fets a mà inspirats en la natura. Fem servir fibres de cotó orgànic, tencel i fibres provinents d’ampolles de plàstic reciclades. Apostem per una moda sostenible i ética, lliure d’explotació ( totes les nostres peçes s’amparen sota el segell Fair Wear Foundation), i conscient amb la conservació del medi ambient. Una moda feta a mida per tots els amants de la natura. Les ilustarcions fetes servir en els disenys, tenen el punt de partida en dibuixos fets a mà, fent servir diferent técniques com el dibuix lineal a bolígraf, o la aquarel.la. L’art surt al carrer i el pots portar amb tu a la teva roba. Son peçes úniques i exclusives doncs fem tirades molt curtes.

Amb Sirem Wild et sents especial, i ajudes a crear un món millor

miriam barahona-sirem wild

Diseny, Art i Natura

Sirem Wild és l’evolució d’un projecte que va néixer el 2011. Va ser llavors quan vaig començar a plasmar en samarretes meus propis dissenys i idees. Més endavant em vaig centrar en la temàtica de natura, donant a llum quantitat d’animals, plantes, arbres … que cobraven vida a la roba. Totes elles pintades a mà, amb molta dedicació i afecte. La idea fonamental darrere del projecte va ser treure l’art al carrer. Que l’art no fos un bé exclusiu d’unes poques persones. I que es pogués gaudir dia a dia, portant-ho amb tu.

Ara els dissenys continuen tenint aquest origen manual, tots parteixen d’un dibuix fet a mà, però la impressió es fa en sèrie per poder arribar més lluny. I sense perdre en qualitat, les peces són 100% reciclades. El compromís amb la natura es fa vigent, i les persones que vesteixen Sirem Wild, se senten identificades amb el que porten. És l’esperit de la naturalesa el que impregna dins del teu ser.

Miriam Barahona “Sirem”

sirem wild-marca camisetas ecologicas

L'equip que m'acompanya en aquesta aventura:

nuria-julian-sirem-wild

Simbiosi natural

Per poder creixer,hem decidit unir forcescreant un equip en el que cadasquna de les parts es complementa perfectamente com un trencaclosques.

La natura ens uneix, i també les idees, la força i la il.lusió.

Núria

Alegre i solar, busco tenir molts moments feliços en la meva vida i per a tal fi m’embarco en aquesta aventura, aportant a l’equip la part comercial del projecte. De moment ja puc dir que la felicitat que m’aporta la il·lusió amb que ho faig, no pot ser pagada amb tots els diners del món.

Julián

Ciutadà del món, emprenedor i curiòs, sempre dedicat a la programació per a màquines industrials, m’inicio en aquest projecte, per obrir una finestra d’aire fresc a la mevavida laboral i personal, poder abocar-me a la natura i imaginar-me un món més net amb l’ús del reciclatge.